Βασικά χαρακτηριστικά του δωρεάν web hosting

Βασικά χαρακτηριστικά του δωρεάν web hosting

Βασικά χαρακτηριστικά του δωρεάν web hosting

Ψάχνετε για μια δωρεάν λύση Web hosting είναι μια επιτακτική απόφαση. Προσπαθήστε να προσδιορίσετε ένα αξιόπιστο web host μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, ειδικά με τόσους πολλούς παρόχους υπηρεσιών και τις επιλογές που είναι διαθέσιμες σήμερα. Ρίξτε τα φύλλα χαρακτηριστικό και τις υποσχέσεις, το έργο μπορεί να είναι ότι πολύ πιο εκφοβιστικό.

Αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο κοινά χαρακτηριστικά μια καλή δωρεάν υπηρεσία παροχής Web hosting θα πρέπει να προσφέρει:

Χώρος στο δίσκο

Ο χώρος στο δίσκο αναφέρεται στην ποσότητα του χώρου αποθήκευσης που σας έχει εκχωρηθεί από τον πάροχο δωρεάν φιλοξενίας στο web. Αυτός ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση αρχείων web site σας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, εικόνων, ήχου, κλπ. αρχεία που χρησιμοποιείτε για την ιστοσελίδα σας.

Bandwidth αναφέρεται στο ποσό της κυκλοφορίας που επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση και να εγκαταλείψουν την ιστοσελίδα σας. Πρόσβαση σημαίνει κάθε φορά που ένας επισκέπτης τύπους στο όνομα της ιστοσελίδας σας στο πρόγραμμα περιήγησής τους. Αφήστε σημαίνει ότι κάθε φορά που ένας επισκέπτης λαμβάνει κάτι από την ιστοσελίδα σας, είτε πρόκειται για την προβολή μιας φωτογραφίας, ακούτε ένα ηχητικό κλιπ ή τη λήψη ενός αρχείου.

Για παράδειγμα, αν η ιστοσελίδα σας έχει πολλά γραφικά (δηλαδή. φωτογραφίες) τότε θα απαιτήσει υψηλότερη αποθήκευση και μεγαλύτερο εύρος ζώνης.

 

Δημιουργία ιστοσελίδας και FTP

Αν αυτή είναι η πρώτη σας ιστοσελίδα και να έχετε περιορισμένη ή καθόλου scripting εμπειρία, στη συνέχεια, αναζητήστε μια δωρεάν web hosting πάροχος που προσφέρει μια δωρεάν ιστοσελίδα, δημιουργώντας εφαρμογή όπου μπορείτε να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας απλά με την επιλογή ενός προτύπου και προσθέτοντας το δικό σας κείμενο και εικόνες.

FTP σημαίνει πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων. Είναι το πρωτόκολλο για τη μεταφορά των αρχείων της ιστοσελίδας σας από τον υπολογιστή σας στο δωρεάν web hosting server σας, ή το αντίστροφο. Αυτό σας επιτρέπει να ανεβάσετε τα τελειώσει την ιστοσελίδα σας αρχεία (όπως εικόνες και άλλα αρχεία πολυμέσων) από τον υπολογιστή σας στο διακομιστή του φορέα παροχής υπηρεσιών. Σας επιτρέπει επίσης να κατεβάσετε τα αρχεία σας από το web hosting server σας πίσω στον υπολογιστή σας. Μια καλή δωρεάν υπηρεσία παροχής Web hosting θα πρέπει να προσφέρει 24/7 απεριόριστη πρόσβαση FTP.

 

E-mail

Ναι, δωρεάν web hosting πάροχος σας θα πρέπει να σας παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου-έτσι ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε @yourdomain.com Λογαριασμοί email. Εκτός από webmail interface (ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε και να διαχειριστείτε τα email σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης στο web), την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει POP3 και SMTP πρόσβαση, ώστε να μπορείτε να στήσετε και να έχετε πρόσβαση @yourdomain.com μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το κινητό σας συσκευές.

 

Υποστήριξη και uptime

Θα πρέπει πάντα να επιλέξετε μια δωρεάν υπηρεσία web hosting με δωρεάν, αξιόπιστο τηλέφωνο και e-mail υποστήριξης.

Ενώ κανένας οικοδεσπότης δεν μπορεί να προσφέρει ένα 100% εγγυημένο uptime (σκεφτείτε τα προβλήματα έξω από τον έλεγχό τους, δηλαδή. πόλη διακοπή ρεύματος), θα πρέπει να παρέχουν” just-in-case ” μέτρα για τον περιορισμό της ιστοσελίδας και e-mail downtime σε ένα ελάχιστο. Αυτά τα μέτρα μπορεί να περιλαμβάνουν 24/7 διακομιστή και την παρακολούθηση του δικτύου, περιττές διαμορφώσεις του υλικού και του δικτύου, και επιτόπια εφεδρική τροφοδοσία. Ενώ δεν μπορεί να κατανοήσει πλήρως τις τεχνικές λεπτομέρειες αυτών, κοιτάξτε να δείτε αν το δωρεάν web hosting πάροχος έχει αυτά που αναφέρονται κάπου στην ιστοσελίδα τους. Αν όχι, ρώτα τους γι ‘ αυτό.

 

Τιμολόγηση

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν web hosting πάροχος, τότε θα πρέπει να περιμένετε να πληρώσετε απολύτως τίποτα για όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω. Δεν θα έπρεπε να υπονομεύσετε την τιμολόγηση με διαφημίσεις banner. Κάθε δωρεάν web hosting παρόχους που αναγκάζει τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας είναι ένα όχι-όχι.

Back to Top