Είπε στο Αγόρι της να Ελέγξει αν η Κόρη της είναι Καλά. Όταν αυτός Μπήκε μέσα, Τρομοκρατημένος βλέπει την Μικρή να…

H 28χρονη Tracy Ineichen είναι μητέρα ενός κοριτσιού 15 μηνών. Όταν φυλακίστηκε, η κόρη της, Brier, πήγε να μείνει με την γιαγιά της, Annette στο Maryville του Tennessee. Η Tracy ανησύχησε όταν η μητέρα της δεν ήρθε στο επισκεπτήριο και δεν είχε νέα της για μια εβδομάδα. Έτσι, κάλεσε τότε τον φίλο τ…
H 28χρονη Tracy Ineichen είναι μητέρα ενός κοριτσιού 15 μηνών. Όταν φυλακίστηκε, η κόρη της, Brier, πήγε να μείνει με την γιαγιά της, Annette στο Maryville του Tennessee. Η Tracy ανησύχησε όταν η μητέρα της δεν ήρθε στο επισκεπτήριο και δεν είχε νέα της για μια εβδομάδα. Έτσι, κάλεσε τότε τον φίλο της, Anthony Waldo και του ζήτησε να πάει να δει τι κάνουν.

103

Αυτό έγινε στις 14 Νοεμβρίου. Μέσα στο σπίτι βρέθηκε ότι η 58χρονη Annette είχε πεθάνει στο δωμάτιο της και το κοριτσάκι ήταν υποσιτισμένο και αφυδατωμένο.

104

Το No1 αδυνατιστικό προϊόν για το 2017! Μάθε περισσότερα!

Πιστεύεται ότι η Brier ήταν μόνη της για τρεις τουλάχιστον μέρες – μπορεί και για πέντε! Πέντε μέρες χωρίς φαγητό, νερό και άλλαγμα πάνας.

105

Κάποιοι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι η Annette πέθανε από φυσικά αίτια, άλλοι λένε ότι πέθανε λόγω κάποιας ασθένειας. Όταν έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν το κοριτσάκι στην κούνια του.

106

Η Brier έκλαιγε και είχε απλωμένα τα χέρια για να την πάρουν αγκαλιά. Στο σπίτι υπήρχαν και τέσσερις μεγάλοι σκύλοι. Ο Waldo ήταν μαζί με την Brier όσο ανάρρωνε.

107

Παρ’όλο που δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας, λέει ότι θα την βοηθά όσο μπορεί για το υπόλοιπο της ζωής της. Η Brier σίγουρα είναι τυχερή που τον έχει στην ζωή της. Της ευχόμαστε καλή ανάρρωση.

108

Ο αρχηγός της αστυνομίας Tony Crisp είπε ότι η Brier έχει πάρει εξιτήριο και ότι την φροντίζει η πρόνοια. Όλοι οι σκύλοι της Annette έχουν περάσει στην φροντίδα του Waldo.

109

Δείτε αναλυτικά την ιστορία τους στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: relayhero.com

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις